Общи условия

Уважаеми потребители, моля запознайте се с общите условия за пазаруване от  GALIA.BG .

При направена от Вас поръчка, се счита ,че Вие се съгласявате с нашите условия.

GALIA.BG си запазва правото да променя уловията за пазаруване  в сайта, ако това се наложи. Клиента остава длъжен сам да следи за такива промени.

Собственикът на сайта  си запазва правото да променя цените на стоките във всеки един момент, без да уведомява за това Потребителя, като това не важи за вече направени и потвърдени поръчки.  

Продавачът има право да откаже да изпълни направената от Клиента поръчка, за което следва да уведоми Клиента, ако предоставените от него данни в Сайта са непълни и/или грешни или ако артикулът е  изчерпан.

В случай, че клиента се откаже от направена поръчка, той се задължава да върне продукта в срок от 14  работни дни.

Право на връщане на стока имат само потребители по смисъла на Закона за защита на потребителите и в случай, че стоката е със запазен търговски вид и е придружена от съпътстващите я опаковки и  етикеция .

GALIA.BG  си запазва правото да забави връщането на парите, до момента,в който получи обратно продукта.

Цените на стоките, обявени в сайта, са крайни и със включено  ДДС.

Клиентът е длъжен да посочи валиден телефон, e-mail и адрес за доставка, да заплати цената на поръчаните от него стоки, както и определената сума за доставка (с изключние на случаите, когато потребителят е направил покупка над минималната за безплатна доставка, тогава цената на доставката се покрива от GALIA.BG .

Ние сме длъжни да спазваме стриктно Закона за защита на личните данни, да защитаваме предоставената ни от клиента информация, да доставим поръчаните продукти в договорения срок на посочения адрес.


ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА И ЛЕСНА ПОРЪЧКА

ГРИЖА ЗА ВСЕКИ КЛИЕНТ

Меню

0